11-03-2020 - Nieuws, Wielrenblad

Polisport R550 bidon: ultra lichtgewicht bidon

De Polisport R550 bidon is de nieuwe lichtgewicht bidon (550ml) in het assortiment van Polisport. Met een gewicht van slechts 53 gram concurreert de R550 nu in de categorie hoogwaardige bidons.

Meer dan alleen lichtgewicht
Naast het opmerkelijk lage gewicht, heeft de Polisport R550 bidon een ‘single handed’ ergonomisch ontwerp wat de bidon makkelijker te pakken maakt. De bidon wordt geproduceerd van BPA-vrij polypropyleen dat een superzachte knijpervaring biedt. De drinktuit wordt geproduceerd van een superzachte TPE-samenstelling die eenvoudig opent en een hoge doorstroom heeft om je dorst snel te stillen.

Eenvoudig vullen en schoonmaken
De Polisport R550 bidon heeft een brede opening voor makkelijk bijvullen en schoonmaken en een handige maatindicatie voor bijvoorbeeld het aanmaken van sportdrank of zodat je eenvoudig de inhoud kunt controleren.

Bundel kits
De bidon is verkrijgbaar in 7 verschillende kleurcombinaties en beschikbaar als losse bidon met een advies verkoopprijs van € 2,99 of als bundel kit i.c.m. de bijpassende bidonhouder. Voor meer informatie over de Polisport R550 bidon kun je terecht op de website van Polisport.

 van