30-10-2019 - Mountainbiken, Nieuws

Polisports Mud Slim

De Polisport Mud Slim is een lichtgewicht en eenvoudig te bevestigen spatbord. Het platte stukje plastic kun je zodanig buigen dat het zowel als voor- als achterspatbord kan dienen. Monteren gaat eenvoudig via vier tiewraps aan je vork of aan het zadel.

De Polisport Mud Slim onderscheidt zich van andere spatborden doordat deze ook naar voren uitsteekt. Hierdoor blijf je ook beschermd wanneer je op hogere snelheid rijdt, iets waarin kortere spatborden tekortschieten.

Het geheel heeft een wat hoekige look, love it or hate it. Dit geldt eveneens voor het uitstekende deel aan de voorzijde, de extra bescherming die dit biedt zorgt er voor dat de Polisports Mud Slim wat minder onopvallend is dan de kortere varianten. Maar he, je snoet blijft wel een stuk schoner en zonder modderspetters in je ogen is het toch makkelijker om hard te rijden.

prijs: € 4,95

Klik hier voor meer informatie over de Polisports Mud Slim


Meer lezen?  Word abonnee van UP/DOWN zodat je het nieuwste magazine als eerste ontvangt en geen artikel meer hoeft te missen. Losse uitgaven van UP/DOWN of Wielrenblad kun je ook bestellen in de Soul Webshop. Digitale uitgaven kun je uiteraard terug vinden in de Soul Kiosk App, zodat je UP/DOWN of Wielrenblad ook via tablets of smartphones kunt lezen. Volg ons op op Facebook en Instagram!

 van