05-08-2016 - Snowboarden, Nieuws

Postland Rail Riot 2016

Gedurende 3 dagen zal de Postland crew het Montana Snowcenter transformeren in een massale mash-up van rails voor Postland Rail Riot 2016. Het park is geopend van 12.00 tot 23.00 uur zodat je meer dan genoeg tijd hebt om de ultieme trick te droppen, nieuwe moves te leren en goodies te pakken! 

Door de heftige afterparty van afgelopen jaar moest Postland Rail Riot 2016 dit jaar uitwijken naar een andere locatie, en wat voor een. Na het snowboarden kamperen de deelnemers in een boshut, op amper 5 minuten rijden van Montana Snowcenter. Je hebt hier toegang tot een groot slaapgedeelte, keuken, badkamer, douches etc.

Het weekend begint met de wereldpremière van de nieuwe film ‘The Fourth Wall” en er zullen nog veel meer primeurs volgen. The Good Vibes Vintage Van zal een stop maken bij het kamp met hun drive-by vintage streetwear markt, voor de verkoop van alle de hard-to-get merken als LA River, GBP, Badplans en meer lokale merken en vintage kleding.

Als je niet in staat bent om het hele weekend van de partij te zijn dan is het ook mogelijk om een dagelijks ticket te scoren. Check hieronder de video van Postland Rail Riot 2015 om alvast de wintervibes te pakken te krijgen. En volg de Postland crew via de website, Facebook of Vimeo.

Rail Riots 2016

  • 2, 3, 4 september
  • Montana Snowcentre
  • €90,- inclusief Accommodatie en skipas
  • Boeken via de website van Postland Theory
  • Of mail naar railriots@postlandtheory.com

 van