17-09-2014 - Snowboarden, Nieuws

Postland Rail Riots 2014

De Postland crew had vier jaar geleden het idee om een klein evenement te organiseren. Het shredden met vrienden stond centraal. Je kon een aantal prijzen te winnen, maar er waren geen heats, geen regels en de jury snowboardde net zoveel als de contest riders.

De vriendengroep groeide en zo ook het evenement. Dit jaar heeft de crew besloten om er een drie daags camp van te maken. Sicke riders van over de hele wereld kwamen naar Montana Snowcenter om te shredden. Vrijdagavond konden de riders het terrein op om hun spullen te droppen en daarna te shredden tijdens de opening van het park. Het ging los; elke plek in beide sleepliften was bezet zonder dat er een wachtrij ontstond. Na vier uur lang foto’s schieten was het moeilijk voor te stellen dat er nog nieuwe manieren waren om de set-up te rijden. Blijkbaar hebben de biertjes van vrijdagnacht gezorgd voor nieuwe inspiratie van de rijders, want zaterdag ging het weer los. Check hieronder de aftermovie.

[vimeo id=”105537906″]

Rijders:
Will Smith, Raffi Kossman, Simon Houlind, Jesse Augustinus, Ivika Jurgenson, Michi Schatz, Flavio Pfister, Len Jørgensen, Taddäus Van Treeck, Christoph Schwarz, Dimi Shubin, Steef van der Meer, Marius Schafferer, Tobi Hartmunth, Ethan Morgan, Bob van Unnik, Max De Vries, Wessel Van Lierop, Ollie Dutton, Niek van der Velden, Jules Hense, Jochen Greven, Max Zebe en Kas Lemmens

Fotocredits: Hidde Hageman

 van