02-02-2023 - Nieuws, Wielrenblad

POWERED BY COFFEE: CANYON PRESENT SPECIAL-EDITION SPEEDMAX CF SLX FRODISSIMO

Simpel gezegd, de Canyon Speedmax is het spul van een triatlonlegende. Dit is de fiets van wereldkampioenen, met een winnend record dat met kop en schouders boven al zijn concurrenten in de sport uitsteekt. De Speedmax is continu verbeterd, verfijnd en verbeterd door de ingenieurs van Canyon en heeft een aantal van ‘s werelds beste atleten naar de overwinning gedreven bij de grootste races op de kalender.

En nu is de Speedmax verkrijgbaar in een prachtig nieuw artwork in beperkte oplage met een extra cafeïnekick.

De Speedmax CF SLX 8 Disc Frodissimo, gelimiteerd tot 100 modellen, is een volbloed triatlonracefiets die zowel verfijnde smaak als extreme prestaties levert. Een fiets geïnspireerd door koffie, maar gemaakt voor iedereen die het toppunt van triatlonsnelheid, technologie en stijl eist.

‘Frodissimo’ is niet alleen de bijnaam van Jan Frodeno – het is zijn merk en een woord dat zijn ongeëvenaarde mentaliteit als atleet samenvat. In het Italiaans betekent het achtervoegsel ‘-issimo’ de absolute overtreffende trap. Geen vergelijkingen, geen ruimte voor verbetering, alleen het toppunt van menselijke prestaties en prestaties. Frodissimo is de belichaming van Jan Frodeno’s obsessie om tot het uiterste te gaan en de beste te zijn in alles wat hij doet. Aan de ene kant is Jan een sporticoon – een toptriatleet met olympisch goud en drie wereldtitels. Hij is ook een echte kenner die buiten de triatlon voor de volle 100% leeft, of dat nu genieten van de fijnere dingen is of het drinken van ‘s werelds beste koffie.

Lees hier het hele artikel


Voor meer wielernieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL en volg ons op Facebook en Instagram

 van