Prepare to get there

‘Let’s do what we love’

Protest heeft één doel voor ogen, iedereen eraan herinneren dat boarden en skiën draait om FUN! “To hell with logic, to hell with obstacles. Let’s do what we love.” Protest is in de jaren negentig opgericht door een groep snowboarders uit Nederland – meer info over Protest? Bekijk deze video. Protest herinnert je er sinds dag één aan waarom je ooit begonnen bent met boarden of skiën – om plezier te maken. Met dit in het achterhoofd heeft Protest dit seizoen toffe content gecreëerd om alle snowlovers te inspireren.

Wintercampagne ‘Prepare to get there’

Protest wil boarders en skiërs blijven inspireren met de ‘Prepare To Get There’- campagne, want ongeacht waar je bent of wat de condities ook zijn, met wat creativiteit en voorál lef kun je altijd iets bedenken om te boarden of te skiën. Dit laat Protest dan ook zien in een reeks van verschillende video’s, waar skiërs zich voorbereiden op hun winterseizoen. Ze dagen zichzelf uit en testen hun next level vaardigheden. “Ga naar buiten, bereid jezelf voor, laat niets je in de weg staan, creëer nieuwe omstandigheden voor je jezelf en voilà. Dat kan zelfs zonder een berg of een pak sneeuw in de buurt”

Next level: ‘Extreme rail slide’ & ‘Andri Ragetelli’

In de nieuwste campagne van ‘Prepare To Get There’ laten riders in twee video’s zien dat je je nergens door zou moeten laten beperken en fun staat hierbij voorop. In de ‘Extreme Rail Slide’ video kun je zien dat je je toch prima kunt voorbereiden op het winterseizoen, ook in je eigen omgeving en zelfs zonder sneeuw. In de video wordt het onmogelijke mogelijk gemaakt door gebruik te maken van een 855 meter lange rodelbaan, check it out here. In de tweede video is te zien hoe Protest teamrider; Andri Ragettli – Zwitsers freestyleskiër en twee keer overall worldcup kampioen, zich voorbereidt op zijn skiwedstrijden door indoor parcour trainingen te doen in zijn eigen chalet, maar of zijn chalet heel blijft is de vraag.

Meer informatie over deze campagne vind je op website van Protest.

 van