15-06-2023 - Nieuws, Wielrenblad

PRO introduceert nieuwe enduro- en e-mtb-zadels

PRO heeft onlangs haar nieuwste enduro- en e-mtb-zadels gelanceerd, en ze beloven een ongeëvenaard comfort en prestaties voor rijders. Dit is een baanbrekende ontwikkeling die de fietservaring naar een geheel nieuw niveau tilt!

Met deze nieuwe zadels kunnen rijders genieten van een uitzonderlijk comfort tijdens hun ritten, waardoor ze langer en efficiënter kunnen presteren. Of je nu een avontuurlijke enduro-rijder bent die op zoek is naar comfort tijdens technische afdalingen, of een e-mtb-fanaat die krachtig wil blijven trappen tijdens lange ritten, PRO heeft aan alles gedacht om aan jouw behoeften te voldoen.

Wat opvalt aan deze zadels is hun innovatieve en gestroomlijnde ontwerp. Ze zijn verpakt in een lichtgewicht en tegelijkertijd robuust model, waardoor ze perfect geschikt zijn voor zelfs de meest uitdagende terreinen. Het resultaat is een neutrale positie op de fiets, waarbij het zadel optimaal is gepositioneerd om jou te ondersteunen tijdens je avontuurlijke ritten.

Om ervoor te zorgen dat deze zadels lang meegaan en bestand zijn tegen intensief gebruik, heeft PRO ervoor gezorgd dat de kern is verstevigd met carbon. Dit zorgt niet alleen voor een lichtgewicht constructie, maar ook voor een optimale sterkte en duurzaamheid. Bovendien is de bovenkant van de zadels voorzien van duurzame PU-padding, waardoor het comfortniveau naar ongekende hoogten wordt getild.

Wat deze nieuwe zadels echt uniek maakt, is de aandacht voor de zitpositie. PRO heeft erkend dat e-mtb-rijders vaak een meer rechtopstaande positie innemen en meer kracht leveren tijdens hun ritten. Daarom hebben ze ervoor gezorgd dat de e-mtb-zadels een speciaal ontwerp hebben dat precies aan deze behoeften voldoet. Met deze zadels kun je nu vol vertrouwen de trails trotseren, wetende dat je de juiste ondersteuning hebt om te excelleren.

Alsof dit alles nog niet genoeg was, heeft PRO ook besloten om een nieuwe naamgevingsstructuur te introduceren voor al hun zadels. Dit zorgt voor een gestroomlijnde en duidelijke categorisatie, waardoor het voor fietsers gemakkelijker wordt om het perfecte zadel voor hun specifieke behoeften te kiezen. Met PRO weet je dat je niet alleen kwaliteit en prestaties krijgt, maar ook een merk dat naar jouw feedback luistert en voortdurend verbeteringen aanbrengt.

Dus, als je op zoek bent naar het ultieme comfort en de beste prestaties tijdens je enduro- en e-mtb-ritten, hoef je niet verder te zoeken. PRO heeft alles wat je nodig hebt en meer. Stap op je fiets, ervaar het verschil en verleg je grenzen met de nieuwe PRO enduro- en e-mtb-zadels.

Klik hier voor meer informatie!


Voor meer wielernieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL en volg ons op Facebook en Instagram!

 van