01-09-2021 - Mountainbiken, Nieuws

Upgrades Voor MTB-Sturen En Zadelpennen Van Pro

Ooit was je nieuwe fiets waarschijnlijk een echte droomfiets waar je fietsmaten jaloers naar keken. Maar we weten dat je banksaldo vaak niet afdoende is voor een nieuwe top-of-the-bill fiets, dus het upgraden van je componenten is de manier om je fiets nieuw leven in te blazen. Met dat in gedachten zullen PRO’s nieuwe sturen, zadelpennen en zadels die upgrade-wensen beantwoorden, zodat je nog beter kunt presteren op je huidige fiets, of in ieder geval om ervoor te zorgen dat je fiets nog steeds jaloerse blikken oplevert.

Sturen

Het nieuwe PRO Koryak E-Performance stuur van carbon of aluminium (PRHA0574 / PRHA0573) heeft strategisch geplaatste poorten die het mogelijk maken om het SHIMANO STEPS systeem intern te bedraden, of voor alternatieve bedieningsunits en kabels. Dit zorgt voor een nette en kabelvrije cockpit.

Het Koryak E-Performance-stuur zorgt ook op het meest uitdagende terrein voor absolute controle over je e-MTB. Ze hebben een extra groot klemgebied van 35 mm, een riser design met een rise van 20 mm, een back-sweep van 11 graden, een up-sweep van 4 graden, een breedte van 800 mm en een robuuste constructie van carbon of aluminium. In combinatie met een PRO Koryak E-Performance stuurpen past het oversized ontwerp van het stuur bij de robuuste vormgeving van moderne e-mountainbikes. Gewicht: 245 gram (carbon of 285 gram (aluminium).

Dropper Posts

Til je ritten naar een hoger niveau met twee nieuwe PRO LT-level Dropper-zadelpen (intern: PRSP0246 en extern: PRSP0247). Naast de premium Tharsis- en Koryak-dropperposten van PRO, is de LT-reeks een betaalbaarder model met interne of externe kabelgeleidingsopties.

PRO LT Interne dropper zadelpen:

PRO LT Externe dropper zadelpen

Met een veerweg van 150 mm, zorgt de sterke aluminium constructie van de PRO LT Dropper-zadelpen ervoor dat je in een mum van tijd beter presteert. 30,9 mm of 31,6 mm diameter opties.

Zadels:

Het PRO Stealth Off-road sportzadel (PRSA0368) is een meer betaalbare optie binnen PRO’s hoog aangeschreven Stealth-assortiment. Ontworpen voor gravelrijders en mountainbikers. Dit zadel met Stealth kenmerkende korte neus en anatomische ontwerp stelt mountainbikers en gravelrijders in staat om diep te zitten wanneer ze volle bak willen fietsen.

De agressieve, voorwaartse positie op het zadel is comfortabel voor de zitbotjes dankzij de brede neus en de offroad-specifieke PU-padding. De Sport-editie is de meer betaalbare versie van het populaire PRO Stealth Offroad-zadel, met Chrome-Moly-rails en PU-padding, in plaats van roestvrij staal en lichtgewicht EVA-vulling. Compatibel met PRO-zadelaccessoires.

Welke kant je ook opgaat, met de nieuwe PRO MTB-lijnen kun je upgraden en beter presteren in 2022.

Voor meer informatie ga naar PRO-bikegear.com

 van