02-02-2011 - Snowboarden, Nieuws

Proef de freestyle tijdens de Snowclash

Skikot presents SNOWCLASH:  freestyle-lovers verzamelen in Val Thorens.

Tijdens de 2e week van de paasvakantie organiseert Skikot, als seizoensafsluiter, de O’Neill Philips SnowClash, powered by Dakine & SnowBite. Met Val Thorens heeft dit event een toplocatie. En dankzij Belgische Top DJ’s beleven de deelnemers van de O’Neill Philips SnowClash onvergetelijke parties en de zotste apres-ski’s.

Ga mee op reis met Skikot of SnowBite en profiteer van de gratis improvement sessions en free lessons. Iedereen is vrij om deel te nemen en zich te verbeteren op gelijk welk niveau (zowel voor ski’ers als snowboarders). O’Neill teamriders en Belgische pro’s gaan mee op deze trip naar Val Thorens om iedereen naar hartelust te begeleiden tijdens de Freestyle, Big Air en Slopestyle coaching.

Geen betere plek om eens te proeven van freestyle dan tijdens Snowclash, waar men omringd wordt door tal van freestyle-addicts. Om je progressie te optimaliseren, organiseren Skikot & SnowBite ‘s avonds video-analyses.

Tijdens SnowClash creeren de shapers van Haystack een te gek snowpark waar iedereen hun zotste moves kan showen/uitproberen. Games of Shred en Jamsessies op de crazy modules zullen niet ontbreken. Fun, adrenaline en prijzen verzekerd!

Skikot & SnowBite zorgen met Belgische top-dj’s – zoals Otto-Jan Ham, Kill your Television, We are Prostitues en Laston&Geo – voor onvergetelijke parties en de zotste apres-ski’s. Blijf op de hoogte van de nieuwste updates rond SnowClash via www.snowclash.be waar ook de movie edit en photoshoots op zullen verschijnen.

Schrijf je in op dit evenement, zowel voor ‘rookies’ als voor gevorderden, en boek jouw plaatsje op deze snowtrip via http://winter.skikot.be/snowclash en http://snowbite.be/snowclash-2011/.

 van