06-04-2018 - Nieuws, Wielrenblad

Proteam Bicycle care

 

Het goed schoonhouden van je fiets is voor veel mensen een echte uitdaging, vuil blijft steken op plekken waar je slecht bij kan en zo wordt het uiterlijk van je fiets steeds minder fraai, zeker op matte lakken is dit een veel voorkomend probleem.

Daar is nu een oplossing voor: een water- en vuilafstotende semi permanente coating die je fiets beschermt tegen alles wat ertegenaan gegooid wordt tijdens de vele ritten, modder, zand, zout, alles wordt geweerd en de hydrofobe coating zorgt ervoor dat de fiets na een simpele afspoelbeurt er weer super netjes bij staat. En de coating blijft bij juist onderhoud minstens 2 jaar zijn werking doen

Wat is nu het voordeel hiervan: de tijd die we normaal aan een intensieve wasbeurt kwijt zijn kunnen we nu besteden aan een extra lus in de rit, Niet poetsen, maar fietsen!

Maar naast de tijdwinst in het onderhoud is de coating ook een cosmetische beschermlaag voor de fiets, de lak zal langer zijn glans behouden, en de matte lak zal een mooie diepere kleur krijgen en die ook weer veel langer houden. De gehele uitstraling van de fiets zal naar een hoger niveau worden gebracht.

Hoe werkt dit: de coating kan door een specialist worden aangebracht maar is zelf ook zeer goed aan te brengen, de basis moet goed schoon en ontvet zijn, in de sets zit alles om dit uit te voeren, van gebruiksaanwijzing tot onderhoudsshampoo.

De coating kan op alle “harde” oppervlakten aangebracht worden, frame, velgen, spaken, naven, etc. De aandrijflijn wordt niet behandeld, daar zijn weer smeermiddelen voor. Ook kan de coating op carbon frames en onderdelen aangebracht worden, en die kostbare onderdelen beschermen tegen de elementen. Bij aanschaf van een set krijgt de klant een wachtwoord om op de website van Proteam Bicycle Care een uitgebreide instructie video te bekijken waarin alles wordt uitgelegd.

De coating heeft afgelopen maand de Innovatie Award gewonnen op de Bikemotion beurs, de coating is uniek in de fietsbranche en voor professionals een extra dienstverlening en een kans om zich te onderscheiden van de collega’s. Een landelijk netwerk van service centers wordt op dit moment aangelegd. Voor de particulier is de coating verkrijgbaar via diverse webshops, ook daarin is de uitbreiding ingezet!

Proteam Bicycle care zorgt voor:

  • Extreem water- en vuilafstotende hydrofobische  eigenschappen. Vuil zal zich niet meer hechten.
  • Wassen en algemeen onderhoud wordt veel makkelijker.
  • Eenmaal correct aangebracht zal de coating voor jaren de lak en andere delen op de fiets beschermen.
  • Lak behoud veel langer de glans.
  • Matte lakken blijven veel langer een volle luxe uitstraling geven.
  • Zeer duurzame oplossing

https://www.facebook.com/proteambicyclecare/videos/202351540364198/?t=0

Meer informatie over de Proteam Bicycle Care is te vinden op de website. 

 van