Protest BK Surf in Vieux Boucau 2019

Surfen, dansen en gelijke kansen!

De Noordzee zorgt wel eens voor voldoende deining maar om de tsunami aan deelnemers – elk jaar een nieuw record –  allemaal hun kans te laten wagen, moet het Protest BK Surf wel naar de Franse kust uitwijken voor meer garantie op golven.

Vorig jaar waren die er in alle maten, van te groot naar te klein, met regen en wind of rustig onder de zon, en gelukkig ook het perfecte midden. Vieux Boucau kan strakke statistieken voorleggen in de herfstvakantie dus kom of doe mee en grijp je kans op topgolven, samen dansen onder de sterren in november, één van de titels in de zes categorieën, en nieuw dit jaar: gelijk prijzengeld voor mannen en vrouwen! Geen nieuws eigenlijk want zoals Kelly Slater het al zei: “Dat moet eigenlijk overal de norm zijn.”

Het Protest BK surf is er elk jaar zowel voor het competitiebeest als de vrije surfgeest van elke leeftijd. Sportief staat de organisatie op internationaal niveau en het avondprogramma volgt die ambitie met hoogstaande après-surf van de hand van  Studio Brussel DJ Jeroen Delodder op de Revi Belgian Night ergens halfweg en de afsluitende knaller van het BK en het Belgische surfclubseizoen. Mis die niet!

Kom alles te weten op www.BKsurf.be

Protest BKSURF 2019 : ZO KAN JE INSCHRIJVEN

Eerste keer dat je meedoet aan het BK surf, of wil je deelnemen aan een BKsurf discipline waar je vorig jaar niet aan deelnam? Dan zit je straks vanaf 20u00 best Tomorrowland-gewijs klaar voor de openbare inschrijvingen.

Deelnemers die er vorig jaar bij waren kregen reeds de kans om vooraf via de WAVE 1 in te schrijven, dus voor enkele categorieën is het maximaal aantal deelnemers  bijna bereikt, wacht dus niet te lang om je in te schrijven want VOL=VOL.

Voor je onze BK surf shop in duikt om in te schrijven, lees alle info over de voorwaarden van deelname en enkele vernieuwde wedstrijdregels in het wedstrijdreglement.

Vergeet bij het afrekenen niet je korting te pakken! Er zijn kortingscodes indien je lid bent van een bij WWSV aangesloten club en bij het inschrijven voor een 2de discipline (ook als je nu voor een extra discipline inschrijft na je inschrijving via Wava 1). Alle info in de BKsurf shop.

voor vragen mail Tommy@wwsv.be.

Schrijf nu in voor het Protest BKsurf 2019

 

 

 van