21-09-2022 - Nieuws, Wielrenblad

Protest Cycling, Door weer en wind met de nieuwe fietskleding

Met de Protest Cycling collectie ben je klaar voor fietsavonturen in de koudere maanden van het jaar.

Je avonturen op de fiets wil je het liefst het gehele jaar door beleven, ook in de herfst en winterperiode. De juiste fietskleding is dan essentieel. Met de Protest Cycling kleding fiets je ook in de koudere maanden comfortabel en in stijl.

De collectie

De Protest Cycling collectie houdt je het hele jaar door op de fiets en zorgt voor flexibiliteit bij wisselende weersomstandigheden. De fietskleding is ontworpen voor zowel de beginnende als doorgewinterde fietsers die tijdens hun fietsavonturen plezier en comfort willen en er daarnaast goed uit willen zien. Er is een mannen- en vrouwencollectie, de kleding past bij een ontspannen en avontuurlijke rijstijl en is geschikt voor mountain bikers, gravel bikers en racefietsers. De collectie bestaat uit jerseys, bib shorts, jacks en verschillende accessoires. De wintercollectie is een uitbreiding op de zomercollectie, de verschillende items zijn makkelijk of in lagen te combineren.

De kleding is van hoge kwaliteit en de gebruikte materialen zijn vocht afvoerend, sneldrogend en uiterst comfortabel. Two-way stretch stoffen zorgen voor flexibiliteit en comfort. De nieuwe collectie bevat opvallende en uitgesproken prints en kleurencombinaties, zodat iedereen in stijl op de fiets kan verschijnen.

Een goede basis

De juiste baselayer is de basis van de juiste outfit voor ieder weertype. Baselayers zorgen voor temperatuurregeling van je bovenlichaam. Naast het warm houden van je bovenlichaam zit een baselayer dicht op de huid en voert het zweet af zodat je geen last hebt van klamheid en kou. Naast de baselayers bevat de collectie ook been- en armstukken plus een cap.

Comfort en warmte

De Protest Cycling thermobroeken en jersey’s bieden veel comfort tijdens iedere fietstocht. De gebruikte materialen en stoffen geven warmte door de geborstelde voering en zachte binnenvoering. Dit zorgt ervoor dat de warme lucht rond het lichaam wordt vastgehouden, de overtollig warmte kan via de achterkant van het winter jack ontsnappen, een slimme manier om warm te blijven zonder bezweet te raken. Two-way stretch stoffen zorgen voor nog meer flexibiliteit en comfort.

De nieuwe collectie van Protest Cycling is verkrijgbaar op hun website en bij speciaalzaken.


Voor meer Mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl.  Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram

 van