06-02-2014 - Skiën, Nieuws

Protest Freeski Video Contest

Ben jij een getalenteerde skiër en zou jij graag gesponsord willen worden door een merk als Protest? Protest wil de grootste talenten graag ondersteunen en heeft een Freeski Video Contest in het leven geroepen met een verbluffende prijs: een internationaal sponsorschap van Protest voor een jaar! 

[youtube id=”gfw-FgyAh_A”]

Het concept van deze wedstrijd is in principe heel simpel: maak een video van jezelf in het funpark, backcountry of in een urban setting. Zet deze video online op het platform van de Protest Freeski Video Contest en zorg voor de benodigde promotie om kans te kunnen maken op de hoofdprijs!

Er zullen vervolgens twee winnaars per ronde (februari, maart en april) genomineerd worden, een winnaar zal uitgeroepen worden door de jury en de ander door stemmen van het publiek. De jury zal zich trouwens voornamelijk richten op de technische skills en de gecreëerde content. Protest raadt iedere deelnemers dan ook aan om verschillende tricks te tonen maar houd er wel rekening mee dat je video niet te lang wordt!

Aan het einde van de derde ronde zal de jury bekend maken welke rider de meest indrukwekkende skills tentoongesteld heeft. Deze zal vervolgens beloond worden met een sponsorschap van Protest, de winnaar zal dus deel uit gaan maken van een team vol getalenteerde freeskiers, snowboarders, surfers en wakeboarders. Wacht dus niet langer en check even de website van de Protest Freeski Contest. Pak snel je ski’s en camera om snel kans te maken op deze gave prijs!

 van