14-01-2015 - Snowboarden, Nieuws

Protest kledingpartner FIS World Cup freestyle ski en snowboard

Van 15 tot en met 25 januari 2015 vindt de FIS World Cup snowboard en freestyle ski plaats in Kreischberg, Oostenrijk. De riders komen uit in de disciplines slopestyle, big air, boardercross en/of halfpipe. Protest rust de gehele crew uit met kleding en accessoires.

Voor dit bijzondere evenement heeft Protest een deel van de collectie vernieuwd zodat deze aansluit bij de officiële FIS branding. De jas is gebaseerd op het Protest Taku model van de PVRE series. De PVRE serie bestaat uit professionele boardwear die gemaakt is van de beste elastische, waterbestendige en ademende stoffen. Het contrast van de gekleurde ritsen samen en de hoge kwaliteit materiaal geven deze jas een minimalistische maar verfijnde look. De jas heeft een extra hoge kraag, een sneeuwvanger en volledig getapete naden.

protest

De crew wordt warm en droog gehouden met de Protest Jasper pants. Het buitenste materiaal is gemaakt van gestructureerd twill materiaal, heeft een waterdichte en ademende deklaag en is het sterkst in zijn klasse. Daarnaast is de pants uitgerust met getapete naden, ventilatieritsen en bescherming bij de hakken.

Om het af te maken ontvangt de FIS crew een Protest fleece, enkele t-shirts en accessoires zoals een rugzak, muts en handschoenen.

Bekijk de hele collectie op de website van Protest.

 van