26-05-2011 - Surfen, Nieuws

Protest NK Surftour 2011: 28 en 29 mei CONTEST ON

De eerste stop van de Protest NK Surftour in Scheveningen komt eraan! Op 28 en 29 mei zal de wedstrijd worden afgewerkt in de diverse categorieën.

De kogel is door de kerk. Het heeft even geduurd, maar het lange wachten was het zeker waard! In samenwerking met Tobias van surfweer.nl is de call gemaakt. Goede golven worden voorspeld van eigen Nederlandse surfbodem. Surf’s up!

Foto: Ray Max

Voor diegene die zich nog niet hebben ingeschreven is dit de allerlaatste kans. Inschrijven via de HSA kan nog tot vrijdagmiddag 12:00 uur. Inschrijvingen die vanaf vandaag binnenkomen hebben kans om op de wachtlijst te komen in verband met het aantal beschikbare plaatsen. 25,– euro per categorie, per wedstrijd. Iedereen die wil deelnemen zonder inschrijving vooraf moet zich zaterdag vóór 8.00 uur te melden. Je zal dan op de wachtlijst worden geplaatst. Hierbij geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Zaterdagochtend gaan we van start. Elke deelnemer is verplicht zich te melden vóór 8.00 uur bij de inschrijftafel in surfdorp F.A.S.T. Ook al is je inschrijving definitief, zonder aanmelding GEEN deelname. Na sluiting van de inschrijving volgt de skippersmeeting rond 8.15 uur en zal -afhankelijk van de condities- rond de klok van 08:30 de eerste surfers in het water liggen.

Op de wedstrijdschema’s (te vinden in F.A.S.T. surfdorp of bij de jurytoren op het strand) zal bekend worden gemaakt wat het verdere programma is, inclusief tijdstippen waarop heats worden afgewerkt. De webcast is te volgen via www.hsa.nl waarbij de scores direct worden omgeroepen.

Na de eerste wedstrijddag vol surf staat er nog een spetterende party te wachten! Mis het niet, neem je vrienden mee en kom naar surfdorp F.A.S.T waar het feest losbarst tot in de late uurtjes!

 van