28-03-2012 - Surfen, Nieuws

Protest NK Surftour 2012 presented by Monster in Domburg is ON

Komende zondag 1 april vindt de eerste stop van de Protest NK Surftour presented by Monster 2012 plaats in Domburg. Alle voorspellingen wijzen erop dat er mooie golven zullen binnen komen rollen. Deze wedstrijd zal worden georganiseerd in samenwerking met surf vereniging Rocky Point.

De voorspellingen zien er goed uit en in overleg met Tobias van Tellingen (surfweer.nl) en andere bronnen is besloten de contest a.s. zondag door te laten gaan. Op 1 april wordt de 1e stop van de Protest NK Surftour presented by Monster 2012 te Domburg gesurft.

Inschrijven
Het is nu nog mogelijk je in te schrijven voor de Protest NK Surftour presented by Monster. Het inschrijven voor de Protest NK Surftour presented by Monster kan via nksurftour.nl  De kosten voor de deelname zijn 15 euro per stop per discipline. Schrijf je je in voor alle 4 de stops EN heb je betaald dan krijg je zolang de voorraad strekt een Protest Boardwear handdoek. Ideaal na een surfsessie!

Inschrijven voor de eerste stop van de tour kan nog TOT vrijdag 30 maart 12:00 op www.nksurftour.nl . De heats worden gesurft in de categorieën Open Men, Open Women, Longboard Men, Longboard Women en Juniors. De skippersmeeting is om 8:00 uur en om 8:30 uur worden (afhankelijk van de condities) de eerste heats gesurft.

Meer informatie (over details inschrijven, deelnemerslijst en routebeschrijving) op http://www.nksurftour.nl/

Partners
De HSA is blij om ook dit jaar weer gesponsord te worden door Protest en Monster Energy.
Tevens wordt de veiligheid op de events verzorg door KNRM Lifeguards, die met een waterscooter de line-up voor hun rekening nemen. IN samenwerking met Surfweer.nl gaan we er voor zorgen dat er elk event de beste golven komen!

 van