02-04-2012 - Surfen, Nieuws

Protest NK Surftour overzicht

Inschrijvingen gestart voor de Protest NK Surftour presented by Monster

De HSA organiseert dit jaar wederom de Protest NK Surftour presented by Monster. Dit jaar zal deze bestaan uit 3 stops in Nederland en een in Frankrijk.

De Protest NK Surftour presented by Monster zal er dit jaar als volgt uit komen te zien.

1e stop Domburg 01/04/2012 – 22/04/2012
2e stop Vieux Boucau (Frankrijk) 27/04/2012 – 05/05/2012
3e stop Scheveningen 12/05/2012 – 03/06/2012
4e stop Zandvoort 27/10/2012 – 11/11/2012

De wedstrijden zullen dit jaar op 1 dag in het weekend gedraaid worden.
Om ervoor te zorgen dat de condities zo optimaal mogelijk zijn wordt er de woensdag voorafgaand aan de data de call gemaakt of het evenement dat weekend doorgaat en op welke dag. Deze call wordt gegeven per mail en via www.hsa.nl, www.nksurftour.nl en surfweer.nl

Samenwerking met surfverenigingen
Nieuw dit jaar is dat de HSA samenwerkt met surfverenigingen voor de organisatie van de verschillende stops tijdens de Protest NK Surftour presented by Monster. Er wordt samengewerkt met Surf Vereniging Rocky Point, Surfvereniging Zandvoort en Jumpteam Scheveningen. We streven naar een duurzame samenwerking waarbij een wisselwerking ontstaat tussen de verenigingen en de HSA.

Vieux Boucau
Ook wordt er dit jaar weer een stop gehouden in Frankrijk. Anders dan gewend zal dat dit jaar zijn in Vieux Boucau. Deze stop zal in samenwerking worden georganiseerd met SurfAndBeachCamps van 27 april tot 6 mei genaamd de Surfjam. Deze week staat in het teken van surfen, chillen en partyen in de Franse voorjaarszon.Tijdens deze week vindt de 2* wedstrijd van de Protest NK surftour presented by Monster plaats.

Overdag kun je meedoen aan de contest of gewoon lekker zelf surfen in de nu nog rustige breaks van de Landes. De zomer staat te beginnen, de zon is weer warm en de voorjaarswells rollen goed binnen! Heb je nog geen ervaring? No problem, er wordt tevens gezorgd voor een beginnerscursus! Voor iedereen is er ook een mogelijkheid tot boardhuur!

Surfjam draait niet alleen om het NK, zo word je elke avond getrakteerd op een party met dj of band. Overdag zullen er verschillende activiteiten te doen zijn en je kunt rekenen op een relaxte BBQ!

nksurftour.nl
Om de deelnemers beter van informatie te voorzien is er door de HSA besloten los van de bestaande website een speciale website op te zetten voor de NK Surftour. Op http://www.nksurftour.nl zal alle informatie met betrekking tot de NK Surftour op te vinden zijn.

 van