03-02-2015 - Snowboarden, Nieuws

protest pin it – Aflevering 2 – Maloja, Zwitserland

Wat zal er gebeuren wanneer je twee olympische atletes vraagt naar hun droomlocatie voor een vette afdaling? Kom erachter tijdens de eerste 100% vrouwelijke aflevering van Pin it!

Het concept is makkelijk. Men pakt een wereldkaart, prikt een punaise op een willekeurige bestemming en geniet van de beste sneeuw die de wereld te bieden heeft. Of het nu gaat om een vet stukje off-piste of een mooi aangelegd funpark, het is de vreugde die telt. Met ‘s werelds beste snowboarders en freeskiërs, hun uitrusting, een uitstekende filmcrew en pure vrijheid is dit een garantie voor weer een super vette aflevering van Pin it!

Vorig jaar gingen Ursina Haller en Mirabelle Thovex de strijd aan in de halfpipe van Sochi, maar tijdens de tweede ‘Pin it’ van dit jaar is er geen tijd om te concurreren. De dames bundelen hun krachten en rocken de magische sneeuw van het Zwitserse Maloja,Engadin. Volg de dames tijdens hun avontuur op zoek naar de beste poeder van deze winter en check alle video’s op onze website.

[youtube id=”iiDBxKLtWXk”]

 van