26-09-2013 - Snowboarden, Nieuws

Protest Rock A Rail Set-Up

[vimeo id=”74203174″]

Onlangs hebben we al aangekondigd dat Protest Rock a Rail op 28 september 2013 plaats zal vinden in het centrum van Den Haag. Inmiddels is de riderslist vrijgegeven en daarnaast is de set-up ook bekend gemaakt. De spectaculaire set-up op een unieke locatie is opnieuw gecreëerd onder leiding van Gerben Verweij en mede hierdoor belooft Rock a Rail weer een van de meest indrukwekkende rail events te worden. Foto’s van de set-up zijn hieronder terug te vinden.

Met internationale sterren als Halldor and Eiki Helgason, Ethan Morgan, Gulli Gudmundsson, Jaeger Bailey, Wojtek Pawlusiak, Alex Tank en Denis Leontyev is er een veelbelovende lijst van deelnemers gepresenteerd. Overigens zullen ook local heroes als Kas Lemmens, Cees Wille, Wessel van Lierop en Bob van Unnik aanwezig zijn bij het evenement.

Zoals je op onderstaande foto’s terug kan zien is evenement zeer ruim opgezet en dit betekent dat er vele toeschouwers bij het spektakel kunnen zijn. Voor de thuisblijvers is er daarnaast een Full-HD livestream te vinden op deze site. Bekijk alvast even de teaser om in de stemming te komen!

 

 

 van