21-09-2023 - Nieuws, Wielrenblad

Protest Sportswear breidt Cycling collectie uit met nieuwe long sleeve fietsshirts

Protest Sportswear breidt de Cycling collectie komende winter uit met een reeks nieuwe long sleeves voor zowel mannen als vrouwen. De gehele Cycling collectie, gemaakt voor alle on- en off road fietsavonturiers, bevat zomer- en winteritems waarmee eindeloos valt te combineren zodat het hele jaar door gefietst kan worden. Naast nieuwe long sleeves bevat deze collectie ook fietshandschoenen en fietsbodywarmers. Een perfecte combinatie van functionaliteit, comfort en stijl.

Met oog voor de behoeften van moderne fanatieke fietsers, heeft Protest met zorg een reeks nieuwe long sleeve fietsshirts ontworpen om optimaal te presteren. Gemaakt van hoogwaardig 2-way stretchmateriaal en voorzien van reflecterende details bieden deze nieuwe long sleeves avonturiers de vrijheid om vol vertrouwen elke rit aan te gaan. Nieuw in deze collectie zijn de unisex fietshandschoenen en de bodywarmer voor mannen en vrouw. Fietshandschoenen zijn een essentieel onderdeel van je fiets-outfit tijdens de koudere dagen. De handschoenen zorgen voor grip, comfort, demping en bescherming.

De bodywarmer is gemaakt van soft ripstop en PFC free materiaal en is zowel windbestendig als licht van gewicht. De bodywarmer is voorzien van reflecterende details, waardoor je beter zichtbaar bent voor anderen tijdens die vroege ochtend- of late nachtritten.

Nieuwe opvallende long sleeves

Een opvallend kenmerk, naast de toffe designs, van de FW23 Cycling collectie is de slimfit pasvorm met de welbekende zakken op de rug. Fietsers kunnen zo gemakkelijk hun essentiële benodigdheden, zoals snacks en persoonlijke spullen, veilig en handig meenemen tijdens hun rit. De drie grote zakken zijn voorzien van een elastieksluiting, plus een extra klein achterzakje met ritssluiting, waardoor alles stevig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens de meest intensieve ritten.

Voor de dames is er een verfrissend en trendy kleurenpalet samengesteld; met warm oranje/rood, roze en helderblauw. Deze kleuren gecombineerd stippen- of sterrenprints zorgen er niet alleen voor dat zij opvallen op de weg, maar zich ook comfortabel, stylish en zelfverzekerd voelen.

Ook voor heren heeft Protest gedacht aan een stijlvolle en stoere look, met kleuren zoals donkergrijs, warmrood, groen en zwart. Deze kleurkeuzes geven een extra dimensie aan de herenfietskleding, terwijl ze nog steeds de functionaliteit en prestaties behouden die beloofd worden.

Voor meer informatie over de Cycling collectie van Protest kun je terecht op de website van het merk. Onze reviews van de Cycling collectie van Protest vind je terug in de print-magazines van Wielrenblad.

 van