16-06-2020 - Surfen, Nieuws

Protest Sportswear lanceert zomerse Online Only collectie met edgy twist voor SS20

Met het aanbreken van de zomer lanceert Protest een nieuwe exclusieve Online Only collectie die per direct beschikbaar is. Deze speciale collectie zorgt ervoor dat je vrouwelijke vormen gezien mogen worden op én in het water. Het internationale designteam legt met de thema’s Botanical studio en Optic Coast de focus op uitdagende cut-outs, details en prints. Hierdoor zorgt deze gewaagde collectie gegarandeerd voor een verleidelijke touch met high legs-swimwear, verhoogde taillelijnen en diep uitgesneden decolletés.

Botanical studio

De Botanical-lijn is gebaseerd op de botanische print met een edgy twist. De inspiratie voor deze vrouwelijke lijn is gehaald uit luxe reizen en met de exotische motieven en klassieke sjaalprints ben je helemaal on-trend. Riemdetails, peekaboo-uitsnijdingen en verleidelijke gespen zorgen voor die classy touch. De eyecatcher in deze lijn is een kimono met botanische print, waarin je ultiem luxe kunt loungen. Het kleurenpalet bestaat uit dollar-groen, roestbruin, zachtroze, zwart en wit. Bekijk hier de collectie.

Optic Coast

Deze lijn onthult alles over die ultieme plek waar de zee overgaat in land. Off-shoulder items wisselen elkaar af met ondeugende bikinibroekjes, verleidelijke riemdetails en zwierige zomerjurken. Neon kleuren zijn subtiel gemixt met textuurprints en omgekeerde zwart wit- prints zorgen voor een helder contrast. ‘A group for the wild at heart’. Bekijk hier de collectie.


Voor meer surf nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL Magazine en volg ons op Facebook en
Instagram!

 van