06-03-2014 - Skiën, Nieuws

Protest verwelkomt Arnaud Rougier

Protest is stoked dat zij freeskiër Arnaud Rougier gecontracteerd hebben, de voormalige teamrider van O’Neill zal dus voortaan uitkomen namens het Protest team. Arnaud is al sinds de beginjaren van de sport actief als freeskiër en komt uit in vele wedstrijden over de hele wereld. Momenteel steekt hij als zijn energie in het backcountry skiën voor verschillende filmprojecten. De 33-jarige Fransman staat bekend om zijn unieke stijl waar hij freeride en freestyle optimaal weet te combineren, dit blijkt ook duidelijk uit de onderstaande video.

Met het vastleggen van Arnaud treedt Protest toe tot een nieuwe sport. Het merk ziet haar nieuwe aanwinst dan ook als een belangrijke ambassadeur voor Protest. Uiteraard zal hij direct deel uit gaan maken van de jury van de Protest Freeski Video Contest. Voor meer informatie over deze contest kan je hier even een artikel bekijken, dat we eerder al met jullie deelden.

 

[youtube id=”mrggbO6lEcU”]

 

Uiteraard reageerde hij ook nog even op zijn toetreding tot het Protest team: “I was looking for a company that would help me promote the way I see modern skiing. Bringing the freestyle moves in the big mountain is my thing. I like to be far away from snowparks but still using skills I have as a freestyler. Protest decided to follow me in this direction. I’m proud to be the first skier of the team.”

 van