17-09-2015 - Windsurfen, Nieuws

PWA – cold Hawaii

De PWA wereldtour wave is aanbeland in Klitmoller Denemarken, ook wel cold Hawaii genoemd door zijn mooie golven. Het evenement is inmiddels 3 dagen onderweg en hebben tot vandaag nog geen wind gehad.

De tweede dag is er heel even gevaren maar de wind bleek niet door te zetten. In tegenstelling tot andere jaren is het de eerste 3 dagen een zogenaamde ”waiting-game”, genoeg tijd dus om de riders te interviewen. Viktor Fernadez, leider in het klassement gaat net zoals alle andere stops voor de winst. ”Tot nu toe had ik niet om meer kunnen vragen, het is een droom voor mij om het klassement te leiden.” Marcilio Browne heeft maar liefst 7 boards mee ”Ik heb er een hele boel mee, dat klopt, maar eigenlijk heb ik er maar 5 mee om op deze spot te varen. De andere boards zijn prototypes van Goya die ik ga testen.”

pwaklitmoler-main

Hieronder eerste filmpjes van het evenement.

 

 

 van