06-06-2012 - Windsurfen, Nieuws

PWA World Tour 2013 komt naar Nederland!

Tijdens het DAM7 Festival zullen de beste windsurfers van de wereld strijden om een podiumplaats op de Brouwersdam. 7 Dagen lang zorgen spannende races er voor dat er uiteindelijk 1 winnaar over blijft.

De diciplines: Slalom en Freestyle.

DAM7 is een sportevent, een parade en een festival in één. Hoe bonter hoe beter, zolang je maar lekker kunt genieten met je vrienden. Alles draait hier om boardsports. Windsurfen, wakeboarden, skaten, er is continue actie. Reken op zeven dagen sport, muziek en plezier!

Programma.

Van 9 – 15 september 2013
Op maandag 9 september 2013 starten de voorrondes en in het weekend van 14 september worden de finales gevaren. De organisatie van deze World Cup Windsurfing is in handen van PWA. Alle overige activiteiten van het festival worden geregeld door DAM7 Festival.

Be-co-owner.

Voor de sportieve en ondernemende durfals hebben we een deal. Jij kunt co-owner van DAM7 Festival worden!

De deal
Jij support DAM7 met 7 euro en zorgt er daarmee mede voor dat dit windsurfspektakel naar Nederland komt en wij geven jouw de rewards die jouw lef verdient.

De rewards
Je wordt uitgenodigd voor de Sponsor & Suppliers Party waar kennis gemaakt kan worden met de internationale windsurf top, hiernaast heb je het recht om als eerste tickets voor het festival te bestellen met korting, je kunt gave prijzen winnen en geeft je mening zodat de best mogelijke programmering gemaakt kan worden.

[youtube id=”pm8MkJKLTck”]

 

 van