28-07-2015 - Windsurfen, Nieuws

PWA world tour Fuerteventura 2015

Van 24 Juli tot 2 Augustus vindt de PWA world tour in Fuerteventura plaats. Fuerteventura kan worden gezien als één van de belangrijkste world tour wedstrijden en heeft dan niet voor niets de status van Grand Slam. Tijdens het event zullen niet één, maar twee disciplines gesurft worden. Van 24 t/m 28 Juli zal de discipline Freestyle plaatsvinden en van 28 Juli t/m 2 Augustus Slalom.

Freestyle (24-28 Juli)
Met nog één dag te gaan, wordt bij de heren het klassement aangevoerd door de Belg, Dieter van der Eyken, die daarmee de Nederlandse Kiri Thode, die vanaf de eerste dag de leiding had, nu achter zich laat. Het zal op de finale-dag nog wel spannend worden wie zich tot winnaar van de Men’s Freestyle mag noemen.

Bij de vrouwen gaat de Arubaanse, Sarah-Quita Offringa al vanaf dag één aan de leiding. Zij lijkt dan ook de topfavoriet voor de titel.

PWA Fuerteventura - tekst1

Voor meer informatie  en video’s van het event kun je terecht op de PWA website. Na afloop van het event zal er ook op onze eigen website een overzicht komen met alle uitslagen en alle video’s.

 

 van