11-02-2016 - Snowboarden, Nieuws

Quiksilver Stay High

Quiksilver kondigt vandaag met trots “Stay High!” aan als nieuwe 360° campagne voor de aankomende 2 jaar! Met de campagne wil Quiksilver extra kracht zetten bij hun levensvisie die draait rond “stoke” en steeds positieve energie centraal wil zetten.

In de essentie gaat het om het aanstekelijke en jeugdige gevoel, dat iedere surfer steeds opnieuw naar de oceaan doet trekken, en anderen besneeuwde bergflanken laat trotseren. Met de Stay High campagne wil Quiksilver de stoke verspreiden die we allemaal krijgen van alles wat de boardriding lifestyle omvat.

“Stay High!” is bovendien meer dan enkel een slogan. Het is een ware leidraad voor het hele Quiksilver team in zijn design, creativiteit en mindset. Een manier om de diepgegronde passie van het bedrijf uit te drukken voor boardriding en hun ingesteldheid van “Fun First” wat extra in de verf te zetten. Wij worden in ieder geval vrolijk van onderstaande video, het begint al behoorlijk te kriebelen.

Deze kort film brengt de Stay High! campagne en filosofie in beeld, en featured Quiksilver’s beste riders, met onder andere: Mikey Wright, Tom Carroll, Travis Rice, Candide Thovex, Jeremy Flores. Volg de campagne via de website van Quiksilver, uiteraard zullen wij jullie ook op de hoogte houden!

 van