20-05-2016 - Surfen, Nieuws

QUIKSILVER, SURFWEER EN 6|SURF DAGEN ALLE NOORDZEE SURFERS UIT!

Van mei tot en met oktober dagen Quiksilver, Surfweer en 6|Surf alle surfers in Nederland, jong en oud, long of shortboarder, uit om een foto of video te maken van hun meest grappige, spectaculaire, of simpelweg fijnste surf moment in de Noordzee. Je kunt mee doen in de volgende categorieën.

MEI-JUNI: BEST TRICK
JULI-AUG: MEEST CREATIVE FOTO / FILM
SEP-OKT: BEST WAVE

Quiksilver
“Stay High!” is de nieuwe Quiksilver campagne van deze zomer. Met deze campagne wil Quiksilver extra kracht zetten bij hun levensvisie die draait rond “stoke” en plezier maken. Nu dagen wij alle surfers uit de Noordzee om hun surf-stoke te delen en kans te maken op een hele hoop vette prijzen!

Wat moet je doen om te winnen?
Meedoen is heel eenvoudig! Je springt gewoon met je plank de zee in, zorg dat je een ongelooflijk fijne tijd beleeft op de golven en leg de beelden vast op foto of video. Je beste resultaat upload je dan op je eigen Instagram, of op de Facebook pagina van “6|SURF Magazine”. Vermelding de hashtags: #NORTHSEAFUN #QUIKSILVER #6SURF #SURFWEER in jouw bericht. Of stuur jouw foto via de mail op naar: Northseafun@soulonline.nl

Wat kan je winnen? 
Iedere periode geven wij een jaarabonnement op de 6|Surf, een jaarabonnement op de Surfweer SMS weg en iedere periode zal er een mooie Quiksilver prijs klaar liggen voor de winnaar! Voor de eerste periode kan je de onderstaande prijzen winnen.

2: 6|Surf Abonnement                       1: Quiksilver 3/2 Wetsuit                       3: Surfweer SMS  

Qsactie

Meer informatie? 
Houd onze website en onze Facebook-pagina goed in de gaten voor meer informatie! Wij zullen iedere periode een overzicht maken van de mooiste foto’s op onze website. Doe mee, en wie weet staat jouw foto binnenkort in een editie van 6|SURF Magazine!

Cas Houben laat in ieder geval zien dat er genoeg plezier te beleven is in onze Noordzee! Check zijn Instagram post hier!

 

 

 van