R750 – Een nieuwe lichtgewicht bidon

Polisport voegt nu een nieuw model toe aan haar R reeks. Polisport heeft de bekende R550 vergroot tot een nieuwe bidon met 750 ml inhoud. Maar zijn kenmerken zijn onaangetast; de nieuwe R750 is met slechts 71 gr nog steeds licht als een veertje en heeft een ergonomisch ontwerp waardoor hij eenvoudig met één hand vast te pakken is.

Meer dan alleen lichtgewicht

De R750 bidon met schroefdop is geproduceerd met BPA-vrij, voedselveilig materiaal en beschikt over een super zachte knijp ervaring – ideaal voor competitie- en voor sportief gebruik. De drinktuit is geproduceerd van een zachte TPE-samenstelling die eenvoudig opent en een hoge doorstroom heeft om je dorst snel te stillen.

Eenvoudig vullen en schoonmaken

R750 heeft een brede opening voor makkelijk bijvullen en schoonmaken en een handige maatindicatie voor bijvoorbeeld het aanmaken van sportdrank of zodat je eenvoudig de inhoud kunt controleren.

Deze R reeks is verkrijgbaar in twee maten en in 7 verschillende kleurcombinaties. De R550 (53 gr) bidon heeft een advies verkoopprijs van € 3,00 en de R750 (71 gr) heeft een advies verkoopprijs van € 3,50,

Voor meer informatie neem een kijkje op de website van Polisport.


Wil je voortaan geen nummer van je favoriete magazine meer missen? Word dan snel abonnee van Wielrenblad of UP/DOWN. Dan ontvang je alle nummers als eerste in je brievenbus en profiteer je van alle voordelen voor onze trouwe abonnees. Bovendien houd je ook meer tijd over voor je volgende tocht!

 van