05-10-2011 - Mountainbiken, Nieuws

Rabo Beach Challenge

Mountainbiken over het strand, de frisse zeelucht inademen en bikkelen door de duinen? Dat kan op 19 november 2011 tussen Scheveningen en Noordwijk tijdens de Rabo Beach Challenge.

Parcours
Tijdens deze mountainbike strandtocht van ongeveer 40 km ga je op-en-neer van Den Haag naar Noordwijk. Het parcours leidt je over het strand en door het duingebied. Je start om 11:00 uur op de Boulevard van Scheveningen ter hoogte van Restaurant De Mollige Haan. De finish is op dezelfde locatie. Om 13.00 uur worden de eerste wedstrijdrijders terug verwacht. Toerrijders komen naar verwachting uiterlijk om 15.00 uur binnen.

Onderweg is er een ravitaillering, oftewel een bevoorradingspost met fruit, sportvoeding en sportdrank. Na de finish ontvang je een goody bag en ligt er fruit en sportdrank klaar.

Deelnemen?
Zowel wedstrijdrijders als toerfietsers mogen meedoen. Leuk om te weten is dat je gewoon tussen de professionals aan de start staat. De kosten zijn € 22,50 als je je vooraf inschrijft en € 25,- voor inschrijving op de dag zelf. Dat is inclusief Bike Chip, gratis parkeren, bevoorrading onderweg en een goody bag. Klik hier voor meer info en inschrijven.

Korte impressie van de Rabo Beach Challenge 2010:

[youtube id=”WdvppW1AyO8″ w=”630″ h=”384″]

 van