03-12-2012 - Mountainbiken, Nieuws

Rabotop Schoorl 9 December

Zondag 9 december zal de eerste Rabotopwedstrijd verreden worden op het parcours van Schoorl. Daarbij is een stuk van 1km nieuwe mountainbikeroute in de wedstrijd opgenomen, die daarmee officieus wordt geopend. 

Het parcours voor 9 december is nog niet bekend. Wat wel bekend is is dat de Start/Finish op de Bokkenweide zal zijn. Het zal een echt mountainbikeparcours zijn met alle facetten die het mountainbiken zo mooi maken.

Inschrijven gebeurt op de dag zelf, maar je kan het inschrijfformulier al downloaden en geprint invullen zodat dit op de wedstrijddag snel kan verlopen. Let wel: Voor de Rabotop Schoorl is een KNWU basislidmaatschap verplicht, je kunt nu al lid worden tot 31-12 2013. De wedstrijd wordt gereden met tijdswaarneming van MyLaps, heb je een eigen MyLaps chip dan kan je die uiteraard gebruiken.

Zondag is de drukste dag rond Duinvermaak en om 9 uur is de parkeerplaats voor Duinvermaak meestal al vol. Er zijn echter genoeg alternatieven in de buurt; langs de Landweg, op de Ventweg paralel aan de Duinweg of bij zwembad Hippo’s – De Beeck. Vanaf de parkeerplaats voor Duinvermaak is het 2 kilometer lopen/fietsen naar de inschrijving, er zal een route naar de Bokkenweide worden aangegeven. Met de auto het bos in is NIET TOEGESTAAN!

Programma & Regelement
09:45 uur
Funklasse 45 min. + 1 ronde
Dames 35 min. + 1 ronde

11:30 uur
Topklasse 55 min. + 1 ronde
Junioren 45 min. + 1 ronde

13:00 uur
Jeugd-3 35 min. + 1 ronde
Jeugd-2 25 min. + 1 ronde

13:45
Jeugd-1 20 min. + 1 ronde

 van