16-05-2011 - Mountainbiken, Nieuws

Race Face is terug!

Race Face is trots terug met steun van een kleine groep investeerders. Zij hebben dezelfde inzet om een hoge kwaliteitsstandaard aan mountainbike onderdelen te produceren waar Race Face om bekend stond.

De voormalig Race Face manager, Chris Tutton: “Ik heb altijd in het merk Race Face en de kwaliteit van de producten geloofd. We bouwen aan een zeer solide basis en proberen de wensen van onze klanten te vervullen. Typerend voor ons is de speciale focus op onze productlijn en marktuitbreiding.”

 

 

Race Face Performance Products houdt zijn kantoor aan huis in Vancouver, in de buurt van North Shore. Veel vaste, ervaren medewerkers zullen weer worden aangesteld om in het nieuwe en dynamische bedrijfsstructuur te worden opgenomen. Er wordt hier nu hard aan gewerkt zodat de productie binnen een week weer kan beginnen.

De medewerkers zijn allen zeer geprikkeld om Race Face weer in goede banen te leiden. Alle steun van de klanten sinds de aankondiging van de herlancering heeft hen namelijk diep geraakt.

 van