24-03-2016 - Surfen, Nieuws

Radical Times met Quiksilver

Met trots lanceert Quiksilver vandaag een nieuwe reeks webisodes rond het
volledige Quiksilver Surf Team: “RADICAL TIMES”. De serie brengt de Quik Grommets, World Title contenders en Old school legends allemaal samen in één nieuwe video reeks. Dit jaar zullen er 8 afleveringen uitkomen, vanaf nu tot December 2016. Spread the stoke! Stay High! 

Voor de eerste aflevering van Radical Times reist het internationale gezelschap van 16 grommets af naar de Gold Coast om daar met de Quiksilver helden te surfen. De huidige toursurfers Jeremy Flores, Matt Banting, Wiggolly Dantas en Kanoa Igarashi nemen samen met surf legendes Matt Hoy en Mark Richards en aanstormende talenten Mikey Wright, Zeke Lau and Leo Fioravanti de jonge surfers bij de hand en delen de line-up met ze. De serie is een combinatie van rock & roll, power surfing, big wave surfing en skaters die hun passie in het water hebben gevonden. Dit alles op de prachtige Australische stranden van de Gold Coast.

De serie is te zien op het Quiksilver Youtube-kanaal samen met nog veel meer vette surf content! geïnteresseerd in de nieuwe zomer campagne van Quiksilver? Klik dan hier!

 van