12-03-2015 - Mountainbiken, Nieuws

RADON Factory Enduro Racing Team

De Duitse fietsenfabrikant RADON maakt dit jaar zijn opwachting in de Enduro wedstrijden. Het RADON Factory Enduro Racing Team, zoals het voluit gaat heten, zal bestaan uit: James Shirley (SCO), Petrik Brückner (GER), Raphaela Richter (GER) en Joost Wichman (NED). 

RADON Factory Enduro Racing Team IT2

De enige dame in het team Raphaela Richter is nog maar 17 jaar, maar een enorm groot talent. De Duitse rijdster is in staat om wedstrijden in zowel de U21 categorie van de Enduro World Series als de SRAM Soecialized Enduro Series te winnen.

James Shirley komt van origine uit de Schotse Highlands. James zal zich focussen op goede resultaten in de European Enduro Series, daarnaast zal hij ook uitkomen in de Enduro World Series.

Petrik Brückner is de meest in het oog springende Duitse Enduro rijder. Petrik heeft zich dit jaar gefocust op de SRAM Specialized Enduro Series en gaat uiteraard voor de winst op de Duitse kampioenschappen.

Het team zal worden gemanaged door voormalig vier keer wereldkampioen Joost Wichman uit Nederland. Joost zegt: ”Ik ben blij om met zo’n jong en talentvol team te mogen werken. De rijders houden van het fietsen en dat komt goed overeen met de filosofie van Radon bikes.”

RADON Factory Enduro Racing Team IT1

Radon heeft hard gewerkt om een super goede Enduro fiets te fabriceren. de 27,5 inch Slide Carbon is de fiets waarmee de rijders van het Radon Factory Enduro Racing Team de strijd met de concurrentie zullen aangaan.

Radon verkoopt de fietsen via de website direct aan de consument. Voor meer informatie over de Radon bikes kun je terecht op hun website.

 van