30-07-2012 - Surfen, Nieuws

Recordpoging grootste singles surf clinic van Europa

O’Neill & Hart Beach organiseren op zaterdag 11 augustus een recordpoging: de grootste ‘Singles’ Surfclinic van Europa. WANTED: single mannen!!

Nog nooit eerder zijn er zoveel singles op een ongecompliceerde en sportieve manier bij elkaar gebracht. Laat het online daten voor wat het is en ontmoet op het Scheveningse strand je nieuwe liefde!

Gedurende de dag zullen er 160 vrijgezellen (80 mannen en 80 vrouwen) onder begeleiding van professionele surfinstructeurs het water in gaan om te leren golfsurfen. Daarnaast krijgen alle deelnemers o.a.; een gevulde O’Neill goodiebag & T-shirt, entreekaartje voor de Woodstock Party, lunch, gratis drankje, ticket voor de Surf Loterij en natuurlijk een geweldige date!

De ‘Biggest Singles Surf Session Europe’ is een belangrijk onderdeel van het Hart Beach Surf Festival dat op dezelfde dag plaatsvindt. Het surffestival zal net zoals de voorgaande jaren in het teken staan van Surf, Music, Love & Peace. Met o.a. jamsessies overdag en de live band Splendid zal het publiek helemaal los gaan. De boys van Klup Tropicana zullen bijdrage leveren aan een onvergetelijke avond!

Vanaf 10:00 uur ’s ochtends begint het zomerse festival. Er zijn diverse surf- en skatemerken met testboards aanwezig en er worden gratis slackline workshops gegeven.

Vrolijke kraampjes, food & drinks, leuke activiteiten zoals de ‘Longboard Skateboard Downhill Cruise’ en uiteraard een ritje in de nostalgische zweefmolen maakt het geheel compleet.

Met in Woodstock Style geklede mensen, die dansen met een koud Corona’tje of een heerlijk Barefoot wijntje, zal je de hele dag het gevoel hebben dat je ergens op het strand van Hawaï rondloopt.

Tot 11 augustus op het strand!

FACTS
Date: Zaterdag 11 augusutus
Leeftijd: 18 t/m 38 jaar
Time: 10:00 – 16:00 uur
Place to Be: Hart Beach Surfschool Scheveningen
Dresscode: Woodstock Style

Info & Inschrijvingen
www.hartbeach.nl/surfschool of events@hartbeach.nl

Partners
Hart Beach Surfshop, O’Neill, Corona, Barefoot wine, Hygge One Piece

 van