01-04-2015 - Kitesurfen, Nieuws

Red Bull Megaloop Challenge

Met de drukke evenementen agenda van Red Bull is het ieder jaar weer de vraag of de Red Bull Megaloop Challenge gehouden wordt in Nederland. Deze week werd bekend dat, mits de condities goed zullen zijn, het evenement zal georganiseerd worden bij The Spot in Zandvoort. Het windraam zal lopen van 10 april tot 8 november.

Bij 30 knopen of meer zullen 16 deelnemers strijden om wie de hoogste megaloops kan maken met deze extreme omstandigheden. Van deze 16 deelnemers is Red Bull nog op zoek naar 8 deelnemers en ook jij kan meedoen aan dit unieke evenement! Wil jij kans maken op één van deze plaatsen? Maak dan een video van jou beste megaloops en upload deze video zodat jij extreme kiter Ruben Lenten kan overtuigen dat jouw deelname van belang is.

Naast het uploaden van je video is er ook een vragenlijst die ingevuld moet worden, deze kun je hier vinden. Om jullie alvast warm te maken hebben we de video van de Megaloop Challenge 2013 gepost, waarbij Jerrie van de Kop won en hiermee zijn grote doorbraak maakte.

[youtube id=”Uzli1_jW2ws”]

 

 van