24-02-2015 - Nieuws, Wielrenblad

Red Bull Mini Drome in Nederland

Na New York, Kopenhagen en Tokyo komt Red Bull Mini Drome naar Tivoli Vredenburg in Utrecht. Op 28 maart kunnen fixed gear en single speed fietsers ‘s wereld kleinste wielerbaan ervaren. Red Bull Mini Drome is een initiatief van de Grand Départ Utrecht en Red Bull.

De Red Bull Mini Drome is een extreem uitdagende en snelle baan. De fietsers kunnen een snelheid van meer dan 40 km per uur behalen op de baan die minimaal 25 meter lang en 1.80 meter breed is. BAM! Probeer dat maar eens te volgen.

De Mini Drome is klein, maar toch een extreem grote uitdaging. De deelnemende atleten strijden head-to-head qualifiers niet alleen tegen elkaar, maar ook tegen de klok! Diegene die tijdens de qualifier de snelste tijd klokt na 10 rondes rijden, mag door naar de volgende ronde. De allersnelste wint Red Bull Mini Drome.

[youtube id=”kghtRevkUJA”]

Meedoen? 

Heb jij altijd al op de Red Bull Mini Drome willen rijden en durf jij deze snelle uitdaging aan? Schrijf je dan nu in. Houd er wel even rekening mee dat alleen Fixed Gears en single speed fietsen mogen meedoen aan deze intense competitie.

Deelname aan Red Bull Mini Drome is kosteloos. Dit geldt ook voor de toegang tot het event in Tivoli Utrecht. Alle fans en toeschouwers die erbij willen zijn, zijn dus van harte welkom.

Meer informatie? 

Voor meer informatie kun je terecht op de Nederlandse website van Red Bull of de internationale website van Red Bull. Overigens deelden wij eerder ook al een artikel over de kleinste wielerbaan ter wereld, dit kun je hier nog eens nalezen.

 van