19-09-2023 - Kitesurfen, Nieuws, Leesvoer

Redbull Megaloop 2023 – livestream

De Redbull Megaloop 2023, het gaat beginnen! De perfecte storm raakt eindelijk Nederland en 16 van ‘s werelds beste kitesurfers zijn onderweg naar The Spot, Zandvoort, om hun meest indrukwekkende megaloops te laten zien.

Redbull Megaloop 2023

Welkom bij de livestream van Red Bull Megaloop 2023, het meest adembenemende kitesurf-evenement van het jaar! Vandaag komen 16 van ‘s werelds meest gedurfde kitesurfers bijeen, klaar om de elementen te trotseren en hun meest epische megaloops te laten zien.

De omstandigheden zijn ideaal, met een perfecte storm op komst, wat betekent dat we ongelooflijke actie kunnen verwachten in de lucht en op het water.

De atleten zijn tot het uiterste getraind en hebben hun vaardigheden tot in de perfectie geperfectioneerd. Ze zullen de lucht in worden gelanceerd, meters boven de golven, en proberen de meest indrukwekkende megaloops uit te voeren die je ooit hebt gezien. Het is een test van moed, techniek en pure adrenaline.

Dus leun achterover, ontspan en laat je meeslepen door de adrenaline-pompende actie terwijl deze kitesurfers de lucht domineren en de zwaartekracht trotseren tijdens de Redbull Megaloop 2023. Vergeet niet om je vrienden en medekijkers uit te nodigen om samen met ons van deze ongelooflijke show te genieten.

Mis niets van Red Bull Megaloop 2023, want vandaag gaat de lucht letterlijk in vuur en vlam staan! Veel plezier en geniet van de rit!

Klik hier voor de livestream


Voor meer kitesurf nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de andere magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Access en volg ons op Facebook en Instagram.

 van