03-06-2014 - Surfen, Nieuws

Reef Midsummer Night – 19 juli 2014

Na een geslaagde eerste editie van Reef Midsummer Night is het ook deze zomer weer tijd voor een feestje! Zaterdag 19 juli zorgt Reef in samenwerking met Aloha voor een spetterende tweede editie van Reef Midsummer Night in Wijk aan Zee.

Dit jaar pakken Reef en Aloha grootst uit voor het 30 jarig bestaan van Reef. Na een surfsessie kun je met een koud biertje aanschuiven bij de heerlijke biologische barbecue van Aloha, is er een heuze Sup and Burger Contest, divers entertainment en de officiële première van de nieuwe surffilm van Reef: The Old the Young and the Sea.

Op muzikaal gebied wordt er ook uitpakt met als headliner dit jaar de Deense formatie PATCHANKA. Deze zes muzikale rebellen hebben Deense, Spaanse en Italiaanse wortels en mengen muzikale invloeden van Latijns-Amerika, Jamaica en de Balkan met de brute kracht van punkrock. Patchanka stort het publiek telkens in een extravagant feestpartij!

Daarnaast kan de oude vertrouwde band Splendid niet achterblijven, dit jaar in een ander jasje. Unplugged zal Splendid Reef Midsummer Night inluiden tijdens het begin van een zwoele zomeravond. In de avond worden er twee stages gecreëerd waar verschillende dj’s de muzikale invulling compleet maken.

Al met al een zomernacht die je dit jaar niet mag missen! Tickets zijn te koop voor slechts €15 per stuk. Speciaal voor het 30 jarig bestaan van Reef geven wij bij iedere 30e ticket die verkocht wordt Reef goodies weg!

Dus koop snel jouw Reef Midsummer Night ticket via de website  of via de Facebook pagina’s van Reef Midsummer Night en Aloha en wie weet win jij wel een van de mooie Reef goodies. Benieuwd hoe het er de vorige editie aan toe ging? Bekijk dan hieronder nog even de aftermovie van  vorig jaar.

Reef

[vimeo id=”71493266″]

 van