17-06-2014 - Surfen, Nieuws

Reef Midsummer Night gaat niet door!

In samenspraak met Aloha is er voor gekozen om Reef Midsummer Night niet door te laten gaan in 2014. In de nacht van zondag op maandag 9 juni is Aloha Beach volledig uitgebrand en is het niet haalbaar om het evenement door te laten gaan op deze locatie.

Reef Midsummer Night is een participatie tussen het merk Reef en Aloha. Mede hierdoor maar ook door de productionele uitdaging en het op tijd aanvragen van vergunningen is het niet haalbaar om het evenement op een andere locatie plaats te laten vinden.

Aloha doet er op dit moment alles aan om zo snel mogelijk weer hun deuren te openen om iedereen weer te voorzien van de dagelijkse drankjes en biologisch eten. Reef Midsummer Night houdt niet op te bestaan en vindt in 2015 gewoon weer plaats bij Aloha in Wijk aan Zee. Met de gebruikelijke ingrediënten die jullie van het evenement verwachten.

Reef zal de komende zomer wel aanwezig zijn op verschillende evenementen om zo de Reef spirit voort te brengen. Houd de facebook pagina van Reef Midsummer Night in de gaten voor meer informatie omtrent deze events.

Voor vragen over Aloha kunt u terecht op hun Facebook pagina. Voor vragen over Reef Midsummer Night kunt u ook altijd contact opnemen met Tim Agter (06-31685454) of Theo Pauw (06- 27008640).

 van