01-03-2023 - Nieuws, Wielrenblad

Remco’s World Championship Tarmac SL7

Jullie herinneren ons natuurlijk allemaal de ongelooflijke prestatie van Remco Evenepoel tijdens de wereldkampioenschappen van 2022. Om zijn overwinning te vieren, hebben we een frameset gemaakt die zijn prestatie eert. ‘Remco’s Reign’ Tarmac SL7 frameset is een replica van de fiets gepresenteerd aan Remco Evenepoel na zijn ongelooflijke kampioenschap. Met slechts 200 individueel genummerde exemplaren zijn deze buitengewone verzamelobjecten een eerbetoon aan een van de beste atleten van onze generatie.

Remco's Reign Celebration Tarmac Frameset

Vanwege de beperkte voorraad zullen rijders de framesets kunnen kopen via specialized.com en ze laten bezorgen bij een van hun lokale retailers via Pick Up In-Store. Zo kunnen ze zoveel mogelijk rijders de kans geven om een van deze framesets te bemachtigen.

Specialized Concept Designer Elena Aker wilde het ontwerp een subtiele, etherische kwaliteit geven, ter ere van Remco’s titel als wereldkampioen.

Het frame is prachtig en heeft de badge van de wereldkampioen op de bovenbuis. Bovendien staat het iconische woorden ‘LEGENDS ARE BUILT NOT BORN’ op de staande achtervork – een weerspiegeling van de inzet en opoffering die zelfs de meest opmerkelijke atleten nodig hebben om een wereldkampioenschap te behalen.

Dit world championship-frame vormt passie en prestatie in Remco’s zoektocht naar de overwinning. En daardoor is geen enkele combinatie beter dan ‘One Bike to Rule Them All’. We hopen dat u en uw rijders klaar zijn om Remco’s kampioenschap met Specialized te vieren en hem het hele seizoen aan te moedigen.

Klik hier voor meer informatie over Remco’s Reign Tarmac SL7 frameset!


Voor meer wielernieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL en volg ons op Facebook en Instagram!

 van