21-07-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Renners met een goed hart gezocht!

Stichting Hartekind doet 24 september mee met de Oranje Peloton Tocht 2017 om geld bij elkaar te fietsen voor onderzoek naar aangeboren hartafwijkingen bij kinderen. Jij fietst toch ook mee om geld bij elkaar te sparen voor Racer onderzoek

Op zondag 24 september klinkt het startschot voor de Oranje Peloton Tocht 2017. Fiets mee met Leontien van Moorsel, Erik Breukink, Jean-Paul van Poppel, Pim Ligthart, Pieter Weening en alle Nederlandse talenten van Roompot – Nederlandse Loterij.

Met de Start/Finish in de voortuin van Paleis Soestdijk en 3 nieuwe routes (65 / 120 / 165 km) over Utrechtse Heuvelrug en Veluwe – incl. beklimming Amerongse Berg en Italiaanseweg – is het een niet te missen evenement. Meedoen is voor alle sportieve en recreatieve toerfietsers met een passie voor de wielersport.

Fiets jij samen met Leontien van Moorsel, Erik Breukink, Jean-Paul van Poppel, Pim Ligthart, Pieter Weening de Oranje Peloton, voor het goede doel? Schrijf je snel in op deze site!


Voor meer wielernieuws kun je ons volgen op Facebook en Instagram, maar met een abonnement op WIELRENBLAD ben je verzekerd van het laatste nieuws, de vetste routes en de mooiste verhalen bij jou thuis op de mat!

 van