16-03-2016 - Kitesurfen, Nieuws

Resultaten Dag 1: Big Air competitie @HISWA 2016

Kom naar de HISWA, laat je hoogste sprong registreren door de KiteSim en win een nieuwe Ozone Edge 2016! 

De kiter die in staat is om de hoogste sprong te maken met de kitesurf simulator, wint een fantastische prijs, een gloednieuwe Ozone Edge 2016. De ranking is dagelijks te volgen via de online kanalen van Access Kiteboard Magazine en Soul Media. Hieronder kun je de Top 3 van de eerste dag terug vinden.

Kun jij dit nog veel beter? Like dan de Ozone Benelux pagina en je kunt gratis aan de wedstrijd meedoen. De winnaar wordt op zondagmiddag gehuldigd, op de stand van F-One!

Top 3 – HISWA Dag 1 

  • Guido Lauer: 19,39 meter
  • Robbert ‘t Sas: 17,29 meter
  • Rick Cuperus: 17,17 meter

KiteSim
De simulator is het geesteskind van Robert Hoogendijk, ontwikkeld met de medewerking van de TU Delft. Er is meer dan vijf jaar in geïnvesteerd, om de simulator het echte kite gevoel te laten nabootsen. Kitesurfen is een ultieme vorm van buitensport waar wind, water en het luchtruim samenkomen. Door gebruik te maken van zeer doorontwikkelde vliegers en de juiste techniek, kan een kitesurfer al vanaf 3 bft genieten van wat watersport te bieden heeft. Voor meer informatie over de KItesim kun je dit artikel nog even bekijken op onze website.

Ozone Edge 2016
De Ozone Edge 2016 is een monsterachtige kit met veel lift en super hangtime. Een uitdaging voor elke kiter om grenzen op te zoeken. Jij maakt tijdens de Big Air competitie dus kans op een gloednieuwe Edge. Voor meer informatie kun je terecht op de website van het merk, check ook zeker even onderstaande video om de Ozone Edge alvast in actie te zien!

 

 van