19-03-2016 - Kitesurfen, Nieuws

Resultaten dag 4 : Big Air competitie @ HISWA 2016

Dag vier van HISWA 2016 ! De top drie van de Big Air Contest, waarbij een Ozone Edge 2016 te winnen is, staat op dit moment op de namen van:

  • Jurre de Zwart: 20,3 Meter
  • Guido Lauer: 19,39
  • Wouter Posthorn: 18,28

Meedoen? 

Denk jij dit record te kunnen breken? Like dan de Ozone Benelux pagina, stuur een mailtje naar info@soulonline.nl of stuur een bericht via onze Facebook-pagina en doe mee! De winnaar wordt op zondagmiddag gehuldigd, bij de F-One stand.

KiteSim
De simulator is het geesteskind van Robert Hoogendijk, ontwikkeld met de medewerking van de TU Delft. Er is meer dan vijf jaar in geïnvesteerd, om de simulator het echte kite gevoel te laten nabootsen. Kitesurfen is een ultieme vorm van buitensport waar wind, water en het luchtruim samenkomen. Door gebruik te maken van zeer doorontwikkelde vliegers en de juiste techniek, kan een kitesurfer al vanaf 3 bft genieten van wat watersport te bieden heeft. Voor meer informatie over de KItesim kun je dit artikel nog even bekijken op onze website.

Ozone Edge 2016
De Ozone Edge 2016 is een monsterachtige kit met veel lift en super hangtime. Een uitdaging voor elke kiter om grenzen op te zoeken. Jij maakt tijdens de Big Air competitie dus kans op een gloednieuwe Edge. Voor meer informatie kun je terecht op de website van het merk, check ook zeker even onderstaande video om de Ozone Edge alvast in actie te zien!

 

 van