17-12-2014 - Snowboarden, Nieuws

Revert 95 Krookie trip 2015

Als professionele skateboard –en snowboard winkel en webshop organiseert Revert 95 al jarenlang de geliefde snowboardreis in de Krokusvakantie. De Krookie Trip wordt elk jaar zorgvuldig samengesteld om snowboarders van elk niveau een mooie trip aan te kunnen bieden.

Vanuit Revert 95 komen er elk jaar bijzondere extra’s bij als gratis gebruik van de nieuwste snowboards, korting op alle snowboard gear en een goed gevulde goodie bag. De deal van 2015 is scherper dan ooit en luidt het 20e jaar van Revert 95 goed in.

Ruim 18 jaar geleden kon elke snowboard liefhebber voor het eerst de Revert Krookie Trip boeken. Posters hingen in de winkel, flyers werden verspreid en het personeel vertelde enthousiast over deze reis vol extra’s. Van georganiseerde snowboard filmavonden, ‘bad taste’ verkleed dagen op de piste, tot een dagelijks krantje wat uitgebracht werd om de gebeurtenissen van de dag ervoor vooral niet te vergeten, droegen een steentje bij aan het ultieme groepsgevoel. De eerste trip heeft een groep enthousiastelingen gebonden. Jaar in jaar uit kwamen de boekingen met weer nieuwe vrienden en vriendinnen, wat zorgde voor volle bussen richting elk jaar weer een nieuwe bestemming. Na een pauze in de crisisjaren van 2007 t/m 2010, heeft de oude vertrouwde snowboardreis zijn ‘comeback’ gemaakt. Een nieuwe generatie Krookie liefhebbers is een feit. De afgelopen vier jaar zijn meer dan geslaagde trips geweest met een nieuwe kern snowboarders van elk niveau.

De editie van 2015 wordt een bijzondere, want Revert 95 bestaat alweer 20 jaar. Het wordt een jaar vol unieke collabo’s, feesten & partijen en uiteraard de Krookie Trip. De deal liegt er niet om: voor €649,- heb je een busticket naar Flachau, een liftpas voor 860 km. aan piste in een toegankelijk gebied, een pension in het dorp met ontbijt en 2-gangendiner, gratis gebruik van de nieuwste snowboards, goed gevulde goodiebag, korting en nog meer extra’s als je in december boekt!

De Krookie Trip hoort zeker thuis in het rijtje van succesfactoren van de afgelopen (bijna) 20 jaar Revert 95. Winkel klanten, webshop klanten, fans, sportievelingen, oftewel elke enthousiaste snowboarder is welkom om met deze reis mee te gaan. De aankomende trip zit vol extra’s, om zo het 20e jaar van Revert 95 meer dan goed te beginnen. Boeken in december heeft zo zijn voordelen; je bent zeker van een Krookie plek én je maakt kans op toffe snowboard gear wat verloot wordt onder de vroegboekers. Betalen in termijnen is mogelijk.

Keep shredding!

Inschrijven kan via deze link met de volgende inloggegevens: Revert95 – WW: Krookie

Bekijk de website en het Facebook evenement voor alle info.

Revert95_KrookieTrip_A5-2 copy

 

 van