16-09-2016 - Kitesurfen, Nieuws, Leesvoer

Review: Prolimit Predator

De Predator is Prolimits high end trapeze met medium hoge rugsteun en veel bewegingsvrijheid. Om een mooi aansluitende 3D shape te ontwikkelen bestaat de trapeze uit meerdere gegoten onderdelen, die samen met het Predator X-Frame aan elkaar genaaid zijn. De binnenzijde is voorzien van een comfortabel zachte neopreen band die voorkomt dat de trapeze naar boven kruipt tijdens het varen.

De Predator van Prolimit maakt de meest solide eerste indruk. De trapeze is voorzien van veel details en de stof zit overal keurig strak, we zijn onder de indruk van de afwerking van de Predator. De haak en spreaderbar ogen ook verstopt onder de mooi vormgegeven ‘fat bar’ huls wat kaal en gedateerd, maar met deze fantastisch goed functionerende sluiting snappen wij wel dat Prolimit niet van dit bewezen systeem afstapt.

Review Prolimit Predator 2

De trapeze is hoog en stijf en de ‘slide-in bar- pad’ (in andere reviews ook wel ‘insteek-flappen’ genoemd) is breed en zorgt voor een goede drukverdeling. Deze barpad schuift echter niet super soepel in de bestemde opening, waardoor het moeilijk is om de trapeze goed strak aan te trekken.

Dankzij de zachte padding in de rug zal de trapeze bij iedereen lekker comfortabel aanvoelen, maar mensen met een holle rug houden hier wat ruimte over. De Predator is daarom het best geschikt voor mensen met een rechte rug.

Best geschikt voor:

Een rechte rug.

Mesje: Pocket aanwezig, mesje niet standaard meegeleverd.

Dit artikel is afkomstig uit de Access #2 van 2016. Dit nummer kunt u hier bestellen. Wil je niks meer missen op het gebied van Kitesurfen word dan abonnee

 van