Ridersguide – Privacy Statement

Soul Media respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en app en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken jouw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Soul Media zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen als dat noodzakelijk is voor het uitvoeren van jouw bestelling.

Soul Media gebruikt jouw gegevens om de volgende diensten te leveren:

Account en Profiel
In de Soul Kiosk app kun je een account aanmaken. De gegevens die nodig zijn om een account aan te maken zijn: emailadres en password.

Kopen van diensten en goederen
Als je een digitale uitgave bestelt via www.soulonline.nl of in onze Soul Kiosk App, hebben we je naam, e-mailadres en betaalgegevens nodig om de bestelling uit te kunnen voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Om het winkelen bij Soul Media zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij jouw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot jouw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Wij gebruiken jouw e-mailadres om je te informeren over ontwikkelingen bij Soul Media en over speciale aanbiedingen en acties.

Soul Media verkoopt jouw gegevens niet Soul Media zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen voor zover dit nodig is voor jouw bestelling.

Vragen?Wanneer je nog vragen mocht hebben over het Privacy Statement van Soul Media, dan kun je contact met ons opnemen via info@soulonline.nl. Soul Media behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in haar Privacy Statement. Op deze pagina vind je altijd de meest actuele versie.

Het Privacy Statement maakt integraal onderdeel uit van de Algemene Voorwaarden.

 van