08-02-2016 - Nieuws, Wielrenblad

RIDLEY begint met het verkopen van Revbox ergotrainers

Ridley brengt de revolutionaire Revbox ergotrainer op de markt in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Oostenrijk. De ergotrainer zal ook door het professionele wielerteam Lotto Soudal in gebruik worden genomen. 

Wat is Revbox?
De Revbox ergotrainer maakt handig gebruik van de luchtweerstand die vrijkomt tijdens het remmen om weerstand te creëren, deze weerstand wordt vervolgens gecombineerd met een lage inertie waardoor de hoeveelheid kracht van de machine wordt geminimaliseerd. Dit betekent dat je zonder externe beïnvloedende factoren, zowel je hersenenen als je lichaam de perfecte pedaal slag aan kan leren. Spieren in de benen en het middenrif worden geactiveerd, worden sterker en het lichaam leert nieuwe spiergroepen herkennen, indien nodig. De neurologische activering tijdens dit proces helpt het lichaam om te leren, beter te presteren en efficiënter te werken.

RAINBOW-STRIPED X-NIGHT SL fOR ELI ISERBYT

Terugkijkend naar de 2015 Cyclocross Wereld Kampioenschappen in Tábor, won Eli Iserbyt na de wedstrijd in de categorie Junioren de zilveren medaille.

Spoel vervolgens vooruit naar het jaar 2016 en de jonge Belg is niet alleen doorgegroeid naar de U23 divisie, maar heeft daarnaast zijn zilveren mediale omgeruild naar een gouden plak. Eli Iserbyt wist de titel te pakken in de 2016 U23 Wereld Kampioenschappen in Heusden-Zolder.

Dus heeft Ridley uiteraard een speciale en passende fiets geschilderd voor Eli Iserbyt. Check het nieuwe ontwerp en zijn nieuwe regenboog-gestreepte X-Night SL met 4ZA T30 wielen.

 

 van