02-12-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Ridley en WM3 Pro Cycling slaan de armen ineen

Het team van WM3 Pro Cycling zal vanaf volgend seizoen te bewonderen zijn op de racefietsen van Ridley. Met het oog op de toekomst is ervoor gekozen om een vijfjarige contract met elkaar af te sluiten. Marianne Vos, Lauren Kitchen, Kasia Niewjadoma, Anouska Koster en alle andere zullen op Ridley fietsen te zien zijn vanaf 1 januari 2017. 

marianne-vos_wm3-foto

“Marianne Vos heeft zelf de vrouwenfietsen van Ridley in Paal-Beringen getest. Ze was eigenlijk vanaf het begin meteen onder de indruk en keek dan ook met veel plezier de toekomst tegemoet”, aldus Jochim Aerts, CEO van Ridley. “Het is meer dan een partnership. Marianne Vos en alle andere toppers vertegenwoordigen ons nieuwe vrouwenlijn. Ridley investeert veel in het vrouwen wielrennen, omdat het bedrijf van mening is dat deze evenveel steun verdienen als de mannen. Daarbij komt ook nog is kijken dat het vrouwen wielrennen de laatste jaren enorm in de lift zit. De samenwerking met WM3 Pro Cycling is voor ons een leuke manier om vrouwen kennis te laten maken met Ridley te maken”.

Team manager Eric van den Boom van WM3 Pro Cycling zegt het volgende over de partnership. “We zijn het eens geworden over een vijfjarige verbintenis. Ridley is een gevestigde naam binnen de wielrennerij en wij willen graag helpen om hun positie bij de vrouwen te versterken”, zegt hij. “Wij zijn actief binnen meerdere disciplines. Wielrennen op de weg blijft onze prioriteit, maar we zijn ook erg actief binnen het cyclocross. Ridley kan ons heel goed helpen bij alle wedstrijden door het beste materiaal voor ons beschikbaar te stellen.”

Wielrenblad_Bannertje

 van