05-12-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Ridley legt de focus op de toekomst

Ridley’s R&D team werkt al jarenlang nauw samen met de pro’s op de weg, track en cyclocross. Gedurende deze samenwerking is er enorm veel data vergaart. Met deze data probeert Ridley de best mogelijke fiets te ontwerpen om de geleverde prestaties zoveel mogelijk te bevorderen. Deze filosofie wordt, zoals eerder beschreven, bij alle disciplines toegepast waar Ridley actief is. 

Waar Ridley het verschil maakt ten opzichte van andere fietsmerken is dat zij een stap verder gaan. Zij geloven namelijk dat jonge talenten dezelfde kansen en mogelijkheden verdienen als de professionals, ongeacht het seizoen. De passie die deze jonge talenten bezitten dienen zo goed mogelijk ondersteund te worden, waardoor zij misschien in de toekomst de nieuwe Marianne Vos of André Greipel kunnen worden.

Robbe Ghys (zie foto) is het ultieme voorbeeld van deze visie. Het jonge talent is nog maar 19 jaar jong en is al een geruime tijd te bewonderen op zijn Ridley. Tijdens de zesdaagse van Gent liet hij zijn hoe #BeTOUGH je moet zijn om met de beste mee te kunnen doen.

robbe-ghys

We zijn benieuwd welke jonge talenten zich nog meer laten zien de komende jaren.

 van