03-03-2022 - Nieuws, Wielrenblad

Rijd in stijl met de nieuwe Isaac Teamwear collectie

Met de gloednieuwe Teamwear fietskleding van Isaac start jij het nieuwe wielerseizoen in de beste omstandigheden. Deze prachtcollectie van Isaac in samenwerking met 36 Cycling heeft een zeer goede pasvorm en zit erg comfortabel. De klassieke zwartgrijze kleur samen met het opvallende groen zorgen voor een tijdloze combinatie. Met de nieuwe Isaac kledinglijn haal jij jouw doelen in stijl tijdens het nieuwe wielerseizoen!

Isaac Teamwear Jacket

De Isaac Teamwear jacket is een warme thermische vest voor de koude dagen. Dit vest is voorzien van een fleece binnenbekleding die je warm houdt tijdens winterse ritten. De onderkant van het vest heeft een elastische zoom met siliconen grip zodat het vest steeds strak zit en niet naar boven kruipt. De ritssluiting is van YKK 3C kwaliteit.

Isaac Teamwear

Isaac Teamwear Jersey

De Isaac Teamwear wielertrui is licht en ademend. Hij koelt je bovenlichaam op warme zomerdagen en doet dienst als ademende tussenlaag op koudere momenten. De ruime achterzakjes bieden plaats voor al je extra bagage zoals
sportvoeding, kleine tools, een telefoon of een reserve bandje. Het rechtse zakje is voorzien van een zijdelingse ritsluiting om belangrijke spullen veilig op te bergen. Het linkse zakje heeft een reflecterende strip aan de
zijkant voor extra zichtbaarheid in het verkeer. De onderkant van het shirt heeft een elastische zoom met siliconen grip
zodat het truitje steeds strak zit en niet naar boven kruipt. De ritssluiting is van SBS 3C kwaliteit en voorzien van een achterflap uit hetzelfde materiaal als het shirt over de volledige lengte van de rits. Hierdoor ontstaat er geen irritatie op de huid omdat die niet in contact komt met de ritssluiting.

Isaac Teamwear

Isaac Teamwear Windjacket

Het Isaac Teamwear windjacket is een handig en stijlvol windvest dat in verschillende weersomstandigheden zijn nut bewijst. De ruime achterzakjes bieden plaats voor al je extra bagage zoals sportvoeding, kleine tools, een telefoon of een reserve bandje. Het rechtse zakje is voorzien van een zijdelingse ritsluiting om belangrijke spullen veilig op te bergen. Het linkse zakje heeft een reflecterende strip aan de zijkant voor extra zichtbaarheid in het verkeer. De rug van dit windvest bestaat uit een ademend mesh materiaal dat goede ventilatie biedt. De ritssluiting is van SBS 3C kwaliteit.

Isaac Teamwear

Isaac Teamwear Bibshort

De Isaac Teamwear fietsbroek zit comfortabel en heeft een tijdloos design. De black-on-black logo’s geven deze broek een heel neutrale en stijlvolle uitstraling waardoor je hem met elk ander bovenstuk kan combineren. Een kwalitatief goede broekzeem met antibacteriële toplaag zorgt voor een comfortabele rit in alle omstandigheden. De rug van dit bibshort bestaat uit een ademend mesh materiaal dat goede ventilatie biedt. Vooral op warme zomerdagen geniet je van die extra afkoeling. Zowel de bretellen als de broekspijpen van dit bibshort zijn breed en gemaakt uit elastisch materiaal. Verder bevatten ze ook siliconen grippers zodat alles strak blijft zitten. Comfortabel en zorgeloos fietsen in stijl, dat is waar het bij deze fietsbroek om draait.

Isaac Teamwear

Bekijk snel de volledige collectie en nog veel meer op de website van Isaac. Klik hier voor de website.


Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van